Guldström använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
XP Backpack 280XP Backpack 280XP Backpack 280XP Backpack 280
  • XP Backpack 280
  • XP Backpack 280
  • XP Backpack 280
  • XP Backpack 280

XP Backpack 280

Art. nr: 490/R
Den nya XP BACKPACK 280. Speciellt utformad för att transportera metalldetektorer och tillbehör. Denna ryggsäck kombinerar komfort och funktionalitet.
 
Väskan är ofta en väsentlig del av utrustningen så har hittills ingen annan metalldetektor tillverkare utvecklat en ryggsäck enligt våra standarder. XP-metalldetektorer letar alltid efter nya designutmaningar, så de tog på sig uppgiften och erbjuder nu den första ryggsäcken som är speciellt tillverkad för XP-användare, från nybörjare till erfarna detektorister.
Finns i lager (1)
1.848 kr

Produktbeskrivning

Komfort och stabilitet:
XP BACKPACK 280 består av tåliga material (polyester 600D och 1000D), vanligtvis i avancerade vandringsryggsäckar, robust och lämplig för utomhusbruk oavsett väderleksförhållanden, tack vare dess regntäcke.
 
XP-huvuddesigners ville gå lite längre och kombinera stabilitet med komfort. Förutom den bakre vadderingen och de stora vadderade axelremmarna, har den också 9 justeringsremmar fördelade över 5 olika zoner, vilket möjliggör en enkel och personlig justering. Det quiltade bältet garanterar stabilisering och jämn lastöverföring över höfterna. Allt detta i kombination med det andningsbara ryggventilationssystemet maximerar rörligheten och minskar tröttheten under långa turer ute.