Guldström använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Equinox 600Equinox 600Equinox 600Equinox 600Equinox 600
  • Equinox 600
  • Equinox 600
  • Equinox 600
  • Equinox 600
  • Equinox 600

Equinox 600

Art. nr: 411

Equinox 600 är en riktigt bra metalldetektor.

Nya Equinox är vattentätt ner till 3 meter, riktigt snabb och bra diskriminering (förmåga att skilja på olika föremål). Equinox 600 har 3 olika färdiga program, Park, Fält och strand. Den har 4 olika frekvenslägen att söka med, 5kHz, 10kHz, 15kHz eller Multi -IQ frekvens (alla frekvenser på en gång). 

Beställningsvara, 3-4 dagar (0)
7.900 kr

Produktbeskrivning

Den här detektorn är byggd för dig som verkligen vill satsa på metalldetektering som hobby eller yrke, den är lätt och robust och dessutom mycket bra prisklass. Den är enkel att använda och Minelabs ingenjörer har byggt in så mycket kraft i detektorn att du bara kan starta den och gå ut varsomhelst och börja hitta föremål i marken. Både kraftfull och enkel att använda.

Equinox med senaste Multi-IQ teknologin i kombination med riktigt snabb WiFi modul för hörlurarna ger dig en underbar metalldetektor.
Equinox är vattentätt, har en låg vikt, sladdlösa hörlurar, klarar saltvatten på stranden med glans, hittar föremål riktigt djupt ner i marken.
 
Köp till ett par hörlurar. 

Vi ser inga nackdelar - bara fördelar.
 
Ladda ner fil