Guldström använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Equinox 800 Equinox 800 Equinox 800 Equinox 800 Equinox 800
  • Equinox 800
  • Equinox 800
  • Equinox 800
  • Equinox 800
  • Equinox 800

Equinox 800

Art. nr: 410
Detta är detektorn du har väntat på, alla kategorier

Nya Equinox är vattentät ner till 3 meter, den har sladdlösa hörlurar, riktigt snabb och bra diskriminering (förmåga att skilja på olika föremål). Equinox 800 har 4 olika färdiga program, Park, Fält, Strand och guldprospektering. Den har 6 olika frekvenslägen att söka med, 5kHz, 10kHz, 15kHz, 20kHz, 40kHz, eller Multi -IQ frekvens (alla frekvenser på en gång).
Finns i lager (2)
11.300 kr

Produktbeskrivning

Den här detektorn är byggd för dig som verkligen vill satsa på metalldetektering som hobby eller yrke, den är lätt och robust och dessutom mycket bra prisklass. Den är enkel att använda och Minelabs ingenjörer har byggt in så mycket kraft i detektorn att du bara kan starta den och gå ut varsomhelst och börja hitta föremål i marken. Både kraftfull och enkel att använda.

Equinox med senaste Multi-IQ teknologin i kombination med riktigt snabb WiFi modul för hörlurarna ger dig en underbar metalldetektor.
Equinox är vattentät, har en låg vikt, sladdlösa hörlurar, klarar saltvatten på stranden med glans, hittar föremål riktigt djupt ner i marken, i guldprospekteringsläget hittar den riktigt små föremål.

Allt du behöver ingår i Equinox 800.

Vi ser inga nackdelar - bara fördelar.
 
Ladda ner fil