Guldström använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Garrett APEX med MS3 hörlurarGarrett APEX med MS3 hörlurarGarrett APEX med MS3 hörlurarGarrett APEX med MS3 hörlurarGarrett APEX med MS3 hörlurar
  • Garrett APEX med MS3 hörlurar
  • Garrett APEX med MS3 hörlurar
  • Garrett APEX med MS3 hörlurar
  • Garrett APEX med MS3 hörlurar
  • Garrett APEX med MS3 hörlurar

Garrett APEX med MS3 hörlurar

Art. nr: 378

Den senaste Garrett Ace APEX som har Multi-frekvensteknologi inbyggt med trådlösa hörlurar och detta är riktigt bra.

Snabb responstid på föremålen och en solid konstruktion gör detta till en mycket bra mellanklassdetektor. 

Finns i lager (2)
7.739 kr

Produktbeskrivning

Multi-frekvensteknologin betyder att du får flera detektorer på en gång.
Garrett APEX sänder ut på 5, 10, 15 och 20 samtidigt. Och en låg frekvens so 5 kHz är bra på att hitta stora föremål djupt ner i marken medans en hög frekvens som 20 kHz är bra på att hitta små föremål som örhängen eller tunna ringar.

Och du kan välja en av de 4 olika frekvenserna eller alla på en gång och det finns dessutom ett program som är skapat för salthaltig sand som finns från Skåne upp till Bohuslän och ännu mer i medelhavet, salt är lite besvärligt för metalldetektorer men här har Garrett skapat ett färdigt program som ökar dina möjligheter att hitta värdefulla föremål på stranden.

Fördelar:
Flera frekvenser på en gång. Bra detektor och ett starkt företag, Made in USA. Stabil detektor som bara väger 1,200 gram. Enkel att förstå.

Nackdelar: 
Spolen är vattentät men kontrollboxen är bara regnsäker.