Guldström använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Minelab Vanquish 540 Pro-PackMinelab Vanquish 540 Pro-PackMinelab Vanquish 540 Pro-PackMinelab Vanquish 540 Pro-PackMinelab Vanquish 540 Pro-Pack
  • Minelab Vanquish 540 Pro-Pack
  • Minelab Vanquish 540 Pro-Pack
  • Minelab Vanquish 540 Pro-Pack
  • Minelab Vanquish 540 Pro-Pack
  • Minelab Vanquish 540 Pro-Pack

Minelab Vanquish 540 Pro-Pack

Art. nr: 4540P
ALLT ÄR MÖJLIGT - INGENTING ÄR SVÅRT
Minelab VANQUISH 540 Pro-Pack för den seriösa detektoristen som vill få kontroll 
Med Multi-IQ-teknik, ljudkontroll och pinpoint mode, rymmer 540 också en bra järndiskriminering, Bluetooth-hörlurar, mycket användbar röd LED-bakgrundsbelysning och laddningsbara batterier. 
 
Dessutom följer det med två stycken vattentäta 8" och 12" sökspolar i paketet den stora går djupt och den lilla ger dig stor precision. 
Oavsett var upptäckarlustan tar dig är 540 Pro-Pack metalldetektorn full med funktioner och samtidigt enkel.

Beställningsvara, 1-2 veckor (0)
7.219 kr

Produktbeskrivning

MULTI-IQ flera FREKVENSER samtidigt.
Vad är Multi-IQ? Det är en innovation från Minelab i Australien som ger dig den kombinerade kraften från flera detektorer i en - och alla fungerar för dig på samma gång. Sätt på detektorn och gå ut och detektera - Så enkelt är det. 
Inga metallföremål ligger oupptäckta och inga markförhållanden är för svåra för VANQUISH. Silver guld eller smycken. Park, fält eller strand. Känn kraften i metalldetektorn VANQUISH från Minelab med Multi-IQ teknologin.
ALLA METALLER. ALL JORD. HELA TIDEN.

ALLA TERRÄNGER
Oavsett var du söker så är ingen mark för svår för Minelab VANQUISH. Välj bara ett av de fyra förprogrammerade Fyndlägena - Mynt, Reliker, Smycken eller All Metall - och börja sedan svepa med detektorn. 
Varje läge är förprogrammerat och optimerat för att ge dig bästa möjliga detektering, när som helst och var som helst. I parken, på fältet, vid stranden eller hemma på gården. 
Du kan även ändra och spara dina egna favoritinställningar i ett av de anpassade söklägena.

VANQUISH välkomnar svår tärräng och besvärliga markförhållanden. 
Den dominerar vid stranden i våt sand och saltvatten och överträffar andra detektorer som inte kan konkurrera mot VANQUISH. 
25 diskrimineringssegment (förmåga att skilja metaller åt) ger dig bra kontroll över vilka metaller du vill acceptera eller ta bort.

Liten, lätt och kollapsbar blir denna snabbt en favorit detektor.
1,3 kg i vikt med ett unikt hopfällbart låsningssystem gör det enkelt att packa och gå ut och börja detektera.

JÄRN BIAS - järndiskriminering
Sorterar bort oönskade föremål. Mer skatter och värdefulla föremål mindre skräp som kapsyler och järnskrot. Justerbar Iron Bias-kontroll låter dig växla mellan High (standard) och Low.

TVÅ SÖKSPOLAR
För ett större djup och en större precision får du två vattentäta sökspolar. En V12 stor sökspole 12”x9” (30cm x 22 cm) och en liten V8 (20cm X 12,5cm) ingår som standard.

LJUDKONTROLL
Automatisk brusreducering, fördröjningsfri och snabb ljudrespons med 10-volyminställningar ger dig full kontroll det ingår dessutom ett par Bluetooth hörlurar.

VATTENTÄT
Sökspolarna är vattentäta ner till 1 meters djup och kontrollpanelen blir regntålig (med regnskydd som ingår)

PINPOINT MODE
Snabb åtkomst till Pinpoint mode (finsökning) som hjälper dig att hitta föremålen med extrem precision.

BAKGRUNDSBELYSNING
Mycket användbar röd LED-bakgrundsbelysning som hjälper dig att se displayen i svagt ljus.