Guldström använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Neodym monstermagnet D94 x H40 mmNeodym monstermagnet D94 x H40 mmNeodym monstermagnet D94 x H40 mmNeodym monstermagnet D94 x H40 mmNeodym monstermagnet D94 x H40 mm
  • Neodym monstermagnet D94 x H40 mm
  • Neodym monstermagnet D94 x H40 mm
  • Neodym monstermagnet D94 x H40 mm
  • Neodym monstermagnet D94 x H40 mm
  • Neodym monstermagnet D94 x H40 mm

Neodym monstermagnet D94 x H40 mm

Art. nr: 262

Vår näst grymmaste Neodymmagnet är det starkaste vi sett hittills...

Perfekt för magnetfiske och andra roliga saker.

Lyfter hela 300x2 kilo!

 

En kraftig varning är på sin plats, denna monstermagnet skall hanteras försiktigt.

Läs mer
Finns i lager (2)
850 kr

Produktbeskrivning

Vi har lyckats hitta din drömmagnet, har du tappat din motorcykel, din motorsåg eller din telefon i sjön så kan du utan problem fiska upp det, förutsatt att du orkar lyfta 300x2 kilo:)

Skämt åsido, vi kan tänka oss massor av olika användningsområden för en sådan stark magnet och den nya flugan magnetfiske är bara en av dessa.

Vår monstermagnet har två stycken magneter så det är en på var sida och det följer med en riktigt kraftig M10 krok som håller så det enda du behöver är ett riktigt kraftigt rep och sedan är det bara att börja.

 

Vad är Neodym?

Neodymmagneten är den mest använda typen av sällsynt-jordartsmetall-magnet. Det är en magnet konstruerad av en legering av neodym, järn och bor eller strukturellt:Nd2Fe14B vilken har en tetragonal kristallin struktur. Den utvecklades 1982 av General Motors och Sumitomo Special Metals. Numera är neodymmagneten den starkaste typen av permanentmagnet. Den har ersatt andra typer av magneter i många applikationer i moderna produkter där starka permanentmagneter krävs, till exempel i motorer i uppladdningsbara verktyg och i hårddiskar. 

 

Källa Wikipedia.