Guldström använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Supermagnet 58 x 15 mm
  • Supermagnet 58 x 15 mm

Supermagnet 58 x 15 mm

Art. nr: 245

Stark Neodymmagnet för magnetfiske eller andra användningsområden.

 

Bredd 58 mm och tjocklek 15 mm.

M8 gänga med ögla

Lyftkraft 50 kilo 

Beställningsvara, 3-4 veckor (0)
195 kr

Produktbeskrivning

Vi har de supermagneter som du vill ha. Vare sig du behöver dem i din verksamhet, är uppfinnare eller vill ha magneter till något annat. Magneter kan användas till tusentals olika saker och på våra sidor hittar du värdefulla tips & trix.

 

En kapslad hållmagnet har "hela sin magnetism" koncentrerad på ytan (D på bilden här nedanför). Resten, "kapseln" är bara mycket svagt magnetisk.

 Lyftkraft i kilo: 50 kg

 

Våra neodymmagneter är enormt starka och "tappar inte kraften" i första taget. Styrkan minskar dock till hälften efter 40.000 år (!)

Om det är någon speciell storlek som vi inte har hemma, kontakta då oss så kommer vi med ett förslag till dig.
 
Varning!
Även om det är roligt med magneter så måste vi säga att våra kraftigaste magneter inte är några "leksaker" direkt. Får du fingrarna eller andra kroppsdelar i kläm mellan magneten och t ex ett stycke järn så kan det orsaka rejäla skador!
 

Magneterna är inte helt okänsliga mot stötar och slag. Råkar du "tappa" en av våra magneter mot ett stycke järn eller råkar slå ihop två magneter så kan det gå flisor ur magneterna.

 

De kan lätt radera gamla datadisketter och videoband, kontokort osv!