•       

Varukorg 0

Kan man få rabatt?

 

Kan man få rabatt?

 

Självklart.
Men du får jobba för det, och så här har vi räknat ut det...

Våra sidor på Internet är ganska många - vi har fler än 3 830 sidor som vi laddat upp. När vi suttit många timmar i sträck och skrivit, knackat in koder och laddat upp bilder så är det självklart att det har blivit ett och annat fel på vår sida.

Hittar du ett eller flera stavfel så hör du av dej till oss och berättar vilken fil det gäller och vad som är felstavat.

Detta gäller på alla våra svenska sidor - med undantag för forumet där vi inte skriver själv. Reglerna är inte huggna i sten och vi ska inte blanda in Svenska Akademin utan vanligt "bondförnuft" gäller.

Hjälper ni oss blir vi så glada att vi ger dej rabatt enligt följande:

1 stavfel ger dej 1 % rabatt
2 stavfel ger dej 2 % rabatt
3 stavfel ger dej 3 % rabatt och så vidare, upp till max. 10 stavfel som ger dej 10 % rabatt.

Hittar du en "trasig bild" - en som inte syns trots att den skulle göra det - så får du samma rabatt som om det vore ett stavfel. Likadant gäller om du hittar en "trasig" länk på någon av våra sidor - som går helt fel eller inte går någonstans alls.

Skicka ett mejl till rolf@guldstrom.se med en länk eller skriv vad som var fel så skall vi kontrollera och ge dig den rabatt du förtjänar. Rabatten kan givetvis sparas för framtida köp. Din intjänade rabatt kan inte kombineras med andra eventuella erbjudanden eller rabatter.

Detta "erbjudande" har vi gjort för att våra sidor ska bli så felfria som möjligt. Om du hjälper oss med detta så ska du självklart belönas!

Lycka till med jakten,

Rolf Guldström