•       

Varukorg 0

Kläder

När du ger dig ut för att prospektera är det bra att vara välklädd och redo för alla väder och terräng. Det kan bli långa dagar i alla typer av väder och det är bra att vara väl förberedd och klä sig rätt, oavsett om det är varma dagar i stekande sol eller kallare dagar i skog eller vid vatten. Vårt sortiment av kläder är framtaget för att kombinera funktionalitet och stil, så att du alltid kan vara bekväm under dina prospekteringar. 

Filtrera
Sortera

Visa fler

Kläder för skattjägare

När du ger dig ut på dina metallsökningsäventyr är det bra att vara välklädd och redo för alla väder och terräng. Vårt sortiment av kläder är utformat för att kombinera funktionalitet och stil, så att du alltid kan vara bekväm under dina prospekteringar. 

Väderanpassning

Oavsett om du letar efter skatter på soliga stränder, i regnskogar eller under kyliga vintermånader, har vi kläder som är anpassade till olika väderförhållanden. 

Komfort och rörelsefrihet

Att vara bekväm under långa dagar och expeditioner är viktigt. Våra kläder är utformade med tanke på rörelsefrihet och ventilation, så att du kan röra dig smidigt och undvika överhettning eller kyla.

Funktionella detaljer

Vi har praktiska detaljer i våra kläder som flera fickor för att förvara dina fynd, justerbara ärmslut och midjeband för en skräddarsydd passform, samt dragkedjor och knappar för att hålla dina tillbehör säkra.

Stil och säkerhet

Våra kläder kombinerar funktion med stil, vilket gör att du kan se bra ut samtidigt som du är säker och redo för äventyr. Reflekterande detaljer och säkerhetstillbehör är inkluderade för att öka din synlighet, särskilt vid metallsökning på kvällar eller nätter.

Hållbarhet

Vi strävar efter att erbjuda produkter som är slitstarka och hållbara, så att de kan följa med dig på många metallsökningsresor. Material av hög kvalitet garanterar att dina kläder och din utrustning håller länge.

Utforska vårt urval av kläder

Rätt kläder är en viktig del av din utrustning när du är ute och letar guld och andra fynd ute i olika terräng. Vårt sortiment av kläder för skattjägare erbjuder pålitliga och hållbara alternativ som tål tuffare miljöer. Med rätt kläder kan du vara bekväm, skyddad och redo att ta på dig alla utmaningar som metallsökningen har att erbjuda. Har du frågor om vårt sortiment eller saknar något så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi kan få fram det mesta.