•       

Varukorg 0

 

Ädelforsingarnas nyhetsbrev 11

 

Hej alla Ädelforsingar.

Nu är det en resa till det stora GULDLANDET i väster på gång och det är jag och Kathe plus Anders Håkansson alias "Goåtland" som skall resa till Phoenix Arizona. Där har Goåtland tagit kontakt med en guldgrävarförening som vi skall vara med på en så kallad "Commercial digging". Det är en helg i månaden som dom arrangerar med stora maskiner ute på deras inmutning Det kostar lite!!! (medlemskapet 150 dollar + commercial digging 80 dollar). Sedan har vi tillgång till deras inmutningar. Där har vi tänkt att vara med våra metalldetektorer.

Goåtland skall vara borta längre (ca en månad) än vad jag och Kathe har tänkt, vi stannar i två veckor. Vi kommer att kolla in andra platser det finns gott om intressanta guldplatser i Arizona, som vi har tänkt oss att kolla upp. Bland annat Quartzsite där Pia hittade två fina nuggetar förra året.

Anledningen till att jag skriver detta brev till er är om det är någon som vill följa med så går det bra. I så fall så hör ni bara av er till mig på telefon 0383 - 460 000.

Hälsningar Rolf Guldström

PS. Jag och Goåtland kommer givetvis att skriva om vårt äventyr när vi har kommit hem. DS.