•       

Varukorg 0

Laddare

När du vill hålla din metallsökare i toppskick är en pålitlig laddare en oumbärlig del av din utrustning. Vårt sortiment av laddare är designat för att möta dina behov och erbjuda hög prestanda och användarvänlighet. Vi har olika sorters laddare i vårt sortiment och saknar du något så är du varmt välkommen att kontakta oss, vi kan få fram det mesta. 

Filtrera
Tillverkare (0/1 vald)
Sortera

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Charger, Car NiMH

Fördelar: Med denna laddare kan du ladda batterierna fr&ar...
Beställningsvara
785 kr
Visa fler

Kraftfulla laddare för dina uppladdningsbara batterier

Se vårt sortiment av laddare för att möta dina behov och vad de har för funktioner:

Flerfunktions-LCD-display: Flera av våra laddare är utrustade med tydliga och belysta LCD-displayer som ger dig enkel och överskådlig information om laddningsstatus och batteriinformation. 

USB-Laddningsfunktion: För att göra dina prospekteringar och äventyr ännu enklare finns laddare en USB-laddningsfunktion. Detta gör det möjligt att ladda smidigt i till exempel bilen.

Snabbladdning: Vissa laddare är utrustade med snabbladdningsfunktioner. Det innebär kortare laddningstider och mindre väntan innan du kan ge dig ut på ditt nästa metallsökningsäventyr.

Säkerhetsfunktioner: Vi prioriterar säkerheten och i de flesta laddare finns inkluderat flera nivåer av överbelastningsskydd för uppladdningsbara batterier och även batterivårdsfunktioner för att förlänga batteriernas livslängd. Laddaren går då automatiskt över till underhållsladdning när batterierna är fulladdade för att förhindra överladdning.

Laddare för bilanvändning: I vårt sortiment hittar du även laddare som är utformade för att fungera smidigt i din bil. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att ladda dina enheter även när du är på väg till dina metallsökningsdestinationer.

Oavsett om du behöver ladda dina uppladdningsbara batterier för metallsökning, andra elektroniska enheter eller när du är på väg, har vi de rätta lösningarna för dig. Utforska vårt sortiment av laddare och hitta den som passar dina behov bäst. 

Ladda upp för framgång

Med våra kraftfulla och mångsidiga laddare kan du hålla dina uppladdningsbara batterier och elektroniska enheter i optimalt skick. Med snabbladdningsfunktioner, säkerhetsfunktioner och användarvänliga LCD-displayer är våra laddare det perfekta tillskottet till din metallsökningsutrustning och dina resebehov. Kontakta oss om du har frågor, saknar något i sortimentet eller behöver hjälp med något.