•       

Varukorg 0

 

Hedendomen, där det finns plats för alla


Hej alla glada Ädelforsingar

Välkomna in i den nya " Hedendomen ".
Gamla " Hall of Fame " började kännas lite trång och eftersom vi snart skall dra igång med en ny säsong så bestämde vi oss för att bygga något nytt åt er. Så förutom att vi har byggt om hela caféet och ändrat om inne i butiken så har vi även byggt den nya Hedendomen.

Hedendomen är till för alla och det betyder att även ni är välkomna....
Hedendomen är byggd för att kunna ta emot massor av gäster och den kommer väl till pass nu under Svenska Mästerskapen i guldvaskning som blir helgen 4-5-6 juli

Sista spiken skulle slås i och vilka kunde passa bättre än tre riktiga hedningar, att de sedan är byggmästare alla tre gorde ju inte saken bättre.

Som ni ser så finns det gott om plats och vi har byggt ihop Hedendomen med kåtan så vi räknar med att det finns plats för 150 personer. Takstolarna är designade av Ingvar Palhm, ett stort tack till Ingvar.

Här får vi besök av städpatrullen från Höglandssjukhuset, ett helt gäng på 40 glada tjejer som kom för att vaska guld och äta en god bit mat. Vår stjärnkock Johannes grillade kycklingspett med potatisgratäng och sallad till gänget och de var mycket glada.

Ni är välkomna ner i sommar för att beundra mästerverket, det är mycket maffigare i verkligheten än vad som går att beskriva i ett litet nyhetsbrev.

Torra fakta är:

24 telefonstolpar, varav 14 stycken är nergrävda 1 ½ meter och fungerar som stolpar. De övriga 10 stolparna ligger som hammarband.

15 stycken takstolar, varav 13 stycken är så kallade " saxtakstolar ".

260 kvadratmeter tak, med en bredd på 8 meter och en taknokslängd på

20 meter.

Sittplatser för ca 150 personer maximum och till dagligt bruk plats för 80 sittande gäster.

1 stor grill och två öppna eldar om man bara vill grilla en korv eller tända en brasa.

Givetvis så finns det belysning inne i Hedendomen om timmen blir sen.

Väl mött i Ädelfors i sommar...

Bästa hälsningar,
Familjen Guldströms.